Theorie en eindexamen

Om jou de gelegenheid te bieden je zo goed mogelijk voor te bereiden op je theorie examen krijg je bij een rijles pakket een inlog code voor de internet pagina iTheorie.nl

Probeer de demo van iTheorie nu zelf

Je kunt hier Inloggen om met iTheorie te starten.( Op de website van iTheorie rechts bovenin de hoek )

Ook is het mogelijk om theorielessen te volgen in een klaslokaal.

Verkeersschool Cees Vendrik kan je dan inplannen voor die dag; dit is meestal de eerste zaterdag van de maand en deze theorie cursus begint om 08.30 en eindigt om 16.45. Deze cursus wordt gegeven door een ervaren theorieleraar.

Gedurende de gehele dag worden de beginselen van de theorie duidelijk uitgelegd en wordt deze theorie geoefend met behulp van een interactief systeem via internet. Aansluitend worden er examentrainingen gehouden. Om een goede kans van slagen te hebben dien je vooraf aan de cursus al wel een recent theorieleerboek te hebben doorgenomen om toch al enige regel en verkeersborden kennis te bezitten, anders heeft deelname aan de cursus geen zin. Het nieuwste theorieleerboek is bij Verkeersschool Cees Vendrik te koop en kost € 30,00. Mocht je zelf al een theorieboek hebben, zorg dan wel dat het een zeer recent exemplaar is.

Leerlingen die theorielessen volgen, slagen bijna altijd in één keer voor hun theorie-examen.

Je ziet het: Verkeersschool Cees Vendrik doet er als jouw autorijschool in Arnhem alles aan om jou zo snel en zo goed mogelijk je theorie te laten halen. Door het beste online theorie programma wat er momenteel is iTheorie.
Of in de klas door een deskundige leraar. Aan jou de keus !

Vraag nu je theorie examen aan

Heb je hulp nodig bekijk het instructie filmpje hieronder.

Hier kun je zelf het Zelfreflectie Document Downloaden.
Hier kun je het DigiD formulier Downloaden.

Zo vraag je je gezondheidsverklaring aan ( Eigen Verklaring )

Hier kun je zelf je eigen Gezondheidsverklaring kopen

Mijn Rijschool nummer is 9361F0 ( Staat ook op het DigiD formulier ) hierboven.

Als je wil weten hoe het er bij het CBR aan toe gaat. Klik dan op deze link informatie CBR Examens. Hier vind je 5 filmpjes over:

  • CBR “theorie-examen nieuwe stijl.
  • Zo gaat het bij het CBR Theorie-Examen.
  • De tussentijdse toets.
  • Het eindexamen.
  • Het faalangstexamen.

Het eindexamen

Als je er klaar voor bent reserveert Verkeersschool Cees Vendrik in overleg met jou de datum en tijd van je praktijk examen. Je rijdt af vanuit het examencentrum van het CBR in Arnhem. Meer info over het rijexamen vind je hier

Neem contact op

Wil je meer informatie over verkeersschool Cees Vendrik? Of wil je meer weten over het halen van jouw rijbewijs? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel direct 026 – 76 000 44.

Ga naar contact