Menu

Het CBR

Als je gaat rijlessen bij een autorijschool krijg je te maken met het CBR. Maar wat is het CBR nou precies? Wat heeft het CBR met jouw rijbewijs te maken? Wij bij Verkeersschool Cees Vendrik hebben alles op een rijtje gezet.

CBR: Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen bestaat simpelweg om te toetsen of jij geschikt bent om plaats te nemen achter het stuur van een voertuig. Of je nu in een auto, op een motor of met aanhanger wilt rijden, zul je eerst moeten afrijden bij het CBR.
Het CBR dateert terug richting de jaren 50 en is sindsdien een stuk groter geworden. Het centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen houdt zich bezig met alles wat is gekoppeld aan de wet Wegenverkeersreglement.

Het CBR van tegenwoordig

Wil jij bijvoorbeeld je auto rijbewijs halen? Dan krijg jij op meerdere momenten te maken met deze instantie, namelijk:

Als jij je auto rijbewijs wilt halen heb je een goede autorijschool nodig om al deze verschillende toets moment goed te door staan. Wij weten wat er bij komt kijken en willen er voor zorgen dat jij natuurlijk niet alleen slaagt, maar na jou rijlessen ook nog eens veilig voelt in het verkeer.

Lessen bij Verkeersschool Cees Vendrik?

Wij snappen ook dat je niet zomaar een rijschool kiest! Je wilt goed weten waar je aan toe bent. Wij bieden garant de hoogste kwaliteit voor een super goede prijs. En het belangrijkste: je krijgt bij ons achteraf geen nare verassingen met onverwachte kosten. Wij zijn volledig transparant en je weet gelijk waar je aan toe bent. Dus ben je op zoek naar een goede verkeersschool in Arnhem en omgeving?
Meer informatie over de nieuwe tarieven?

Ga naar tarieven