Menu

Ervaringen

Wat zeggen oud leerlingen over Verkeersschool Cees Vendrik ?

5 sterrenInbal Abir ( Arnhem )

“Ik vond het heel fijn bij Cees les te volgen. Hij is duidelijk, ondersteunend en leert je veel handige trucjes waarmee je daarna veilig en zelfzeker kan rijen. Ik raad het 100% aan om bij cees lessen te volgen!”

fijne zomer en tot gauw
Inbal

5 sterrenFleur Nieumeijer ( Arnhem )

Binnen 8 maanden mijn rijbewijs gehaald in 1x! Cees legt alles duidelijk en rustig uit. Ik ben super tevreden en raad Cees aan iedereen aan!

5 sterrenNoraly ( Duiven )

Ik heb een ontzettend goede ervaring gehad bij het rijden met Cees. Het waren altijd gezellige lessen waar ik ook ontzettend veel geleerd heb. Alles legt hij perfect en logisch uit. Ik zou iedereen aanraden om bij Cees te gaan rijden want beter kan je niet krijgen.

5 sterrenValentine ( Arnhem )

Cees is een prettige en vriendelijke rij instructeur. Hij neemt echt de tijd voor je en legt alles rustig en duidelijk uit. Cees wordt nooit boos en grijpt goed in waar dat nodig is. Daarnaast geeft Cees ook complimenten over wat je goed doet. Dit vond ik erg prettig, want dit gaf mij zelfvertrouwen. De lessen van Cees duren 1,5 uur, dat is fijn want dan kan je nieuwe vaardigheden meerdere keren oefenen. Daarnaast hoef je ook nooit iemand op te halen en thuis te brengen. Bovendien is Cees super flexibel, want als jou dat beter uitkomt, haalt hij je op bij school of op het station. Wil je een keer een vriend(in) of familielid mee laten rijden, dan juicht Cees dat toe. Kortom, een betere rij instructeur had ik me niet kunnen wensen.

Ik geef Cees natuurlijk 5 sterren!

5 sterrenKirsten ( Arnhem )

‘Veel dank aan Cees Vendrik die mij geholpen heeft om mijn rijbewijs te halen. Voordat ik rijlessen ging nemen had ik last van zenuwen en spanning; misschien wel voor velen een herkenbaar verhaal. Er gaat van alles door je heen, zelfs angst. Cees heeft mij vanaf dag 1 gerust gesteld en veel geduld begeleid. Het rijden heeft hij zelfs plezierig gemaakt! Door hem heb ik leren houden van auto rijden en werd het hele traject tot aan behalen van mijn rijbewijs leuk (Cees laat je lachen met zijn flinke dosis humor!). Ik keek uit naar de lessen. Bij Cees hoef je niet zorgen te maken om een boze instructeur, maar kun je een geduldige en begripvolle instructeur verwachten die zich aanpast aan jouw behoeftes en tempo. Elke les is creatief op maat gemaakt. Voor mij was het belangrijk dat ik door zijn hulp zelfvertrouwen kreeg dat ik het rijden echt wel kon!
Ik raad Cees Vendrik van harte aan…. Veel dank aan hem voor deze leuke en fijne traject!”

5 sterrenSebastiaan ( Duiven )

Als je op zoek bent naar een rijinstructeur die echt de tijd voor je neemt en heel veel voor je over heeft, dan moet je hier bij Cees Vendrik zijn. In de tijd bij Cees in de auto heb ik naast het leren mij altijd vermaakt, Cees is altijd oplettend maar ook in voor een gezellig gesprek.
Zelf heb ik door een oogaandoening een rijtest en aan het eind van de rit een speciaal praktijkexamen moeten afleggen, maar voor Cees was dit geen probleem. Ook al was het speciale praktijkexamen nieuw voor Cees, liet hij dat niet merken. Hij zorgde ervoor dat hij van alle mogelijkheden en bijzonderheden geïnformeerd was. Waardoor hij mij de beste hulp kon bieden voor het beste resultaat.
Ik heb twee keer mijn praktijkexamen moeten afleggen nadat ik voor de eerste was gezakt. Ook dan vaart Cees nog met volle wind in de zeilen, want zolang je maar je best doet kan het altijd gebeuren dat je wel eens zakt. Na je tussentijdse toets en je gefaalde praktijkexamen, rijdt je altijd de route terug met Cees. Daardoor ga je veel beter je fouten inzien en kun je je er beter op aanpassen.
Dus al met al wil ik Cees enorm bedanken voor zijn inzet. En ik raad het zeker aan om tenminste een proefles bij Cees te doen!

5 sterrenNiek Schouwenburg ( Velp Gld )

“Ik beveel rijschool Cees Vendrik van harte aan. Een goede instructeur met een vlotte babbel die veel kennis en ervaring heeft. Die je ook bijstaat als het niet allemaal makkelijk gaat bij het cbr.”

4 sterrenToine Zwitserlood ( Tiel )

Ik nam 5 lessen bij Cees als voorbereiding op mijn rijtest, die ik moest doen van CBR voor de verlenging van mijn rijbewijs vanwege het bereiken van de 75 jarige leeftijd.

Ik moest de rijtest doen vanwege slecht zien (glaucoom)

Cees leerde mij goed rond te kijken, links en rechts, ver vooruit en in alle spiegels, en ik begon dat best goed te doen.

Helaas, goed kijken wil nog niet zeggen dat je alles ziet, en dat lag niet aan Cees, maar aan mijn ogen.

De rijtest werd als onvoldoende beoordeeld, en ook wel terecht vind ik zelf. Voor mijn eigen en andermans veiligheid is het gewoon beter geen auto meer te rijden.

Bedankt Cees voor je engelen geduld, waardevolle adviezen, punctualiteit en gezelligheid.

Ik hoop dat nog velen na mij van je talenten voor “mijn doelgroep” mogen profiteren.

Toine Zwitserlood,

Tiel

5 sterren Niek Grimbergen ( Arnhem )

Ik ben erg tevreden over Cees Vendrik als mijn rij instructeur. In onze tijd samen heeft hij mij op een hoog niveau gebracht wat betreft het autorijden. Vooruit kijken, aanpassen aan ander verkeer en een veilig rust bewaren in het verkeer zijn dingen die aangeleerd dienen te worden en Cees heeft dit op een hele fijne manier aan mij bijgebracht. Cees wordt nooit boos en grijpt op een fijne manier in waar dat nodig is. Ook voelde mijn lessen altijd als een prioriteit.
Kortom, Cees is een goede all-rounder en het was erg fijn om hem als instructeur gehad te hebben.
“”
Erg bedankt voor de tips en truuks!

5 sterrenSjoerd Van Dijk ( Arnhem )

De verkeersschool van Cees heeft mij vol vertrouwen aan het rijbewijs geholpen. Cees zelf is een fijne instructeur en mens om van te mogen leren. Hij is geduldig en past zich aan je niveau aan. Hij is flexibel en zit vol verhalen en voorbeelden waardoor 1,5 uur altijd zo voorbij gleed over de wegen van Arnhem. Cees gooit je nooit in het diepe maar geeft je fouten (want je ben nu eenmaal aan het leren) en je successen aan zonder dat je je daar ooit ongemakkelijk of onzeker door hoeft te voelen.

Met straks 4 kinderen achterin ben ik er zeker van dat ik veel veilige kilometers zal gaan maken.
Groet, Sjoerd

5 sterrenWietske ( Arnhem )

Dag Cees,

Na jaren niet gereden te hebben was de stap om te gaan rijden te groot. Een opfriscursus was daarom ideaal. Ik heb voor de rijschool van Cees gekozen, omdat 1) je geen andere cursisten hoeft op te halen of weg te brengen 2) het een cursus is, dus geen losse lessen 3) de recensies op de website goed waren.

Ik zou de keuze zo nog een keer maken. Cees is kundig, flexibel zowel in lestijden als het aanpassen van de inhoud van de les en gezellig. Wil je nog een keer wat oefenen dan kan dat.

In het kort: een dikke aanbeveling voor rijschool Cees Vendrik!

Groet, Wietske

5 sterrenAlexander ( Arnhem )

“Tijdens de corona periode heb ik dankzij Cees Vendrik mijn rijbewijs gehaald. Het geduld en de persoonlijke aandacht van Cees hebben mij erg geholpen bij het leren autorijden. Tijdens de rijlessen zorgde Cees voor een gezellige en ontspannen sfeer in de auto, daardoor heb ik de rijlessen als erg prettig ervaren.”

5 sterrenMario ( Elst Gld )

Hallo Cees,

Ik Joke kan in woorden niet aan geven hoe blij wij zijn maar vooral hoe blij Mario is met het behalen van zijn rijbewijs!
Mario heeft dit zeker door jouw behaald! Door het overbrengen van jouw capaciteit!!

Die zich duidelijk heeft geuit in jouw uitstraling via het overbrengen van de rust naar de gestreste leerling in dit geval was dat Mario.
Maar ook vooral niet te vergeten de wijze waarop jij jouw kennis over draagt om de auto in alle rust bij jouw leerling onder controle beheersbaar te krijgen!

Waardoor het zelfs vertrouwen bij de leerling weer aangewakkerd wordt.
Dit zijn werkelijk prachtig vastgestelde capaciteiten Cees die jij bezit!! Conclusie zowel door Mario en mijzelf!
Waardoor wij ook zeker een ieder die het rijbewijs nog wil proberen te behalen aanraden naar jouw rijschool Cees Vendrik te gaan!
Om rede ten aan zien van allerlei opzichten rust, ervaring, geduld maar zeker ook door het zijn van een menselijk persoon!!!
Waar men ten alle tijden van op aan kan, afspraak is afspraak en zelfs bij Cees is het eerder meer dan dat!!

Zeker omdat Mario al geruime tijd ook elders zonder het behaalde resultaat een poging had uit geprobeerd en het werkelijk niet gebogen kreeg!
Om dit uiteindelijke toch van Cees Vendrik wel in zich te kunnen krijgen houd men dan eigenlijk niet meer voor mogelijk!!!

Hoe mooi is dat?!
Heel mooi kunnen wij je vertellen!!

Daarom Cees krijg jij van ons beide te samen alle sterren van de hemel!!

Bedankt Cees voor al je inzet!!

Wij wensen jou alle succes met jouw rijschool!!!

Vr. Gr. Joke en Mario

5 sterrenJulia ( Arnhem )

Hoi Cees,

Nogmaals bedankt voor de fijne rijlessen van de opfriscursus, door jou durf ik het autorijden weer op te pakken!
Hierbij mijn recensie, met uiteraard vijf sterren erbij.
Nadat ik drie jaar geleden mijn rijbewijs heb gehaald, had ik niet meer gereden. Door de faalangst en nare ervaringen tijdens de examens was ik het vertrouwen compleet kwijt geraakt met als gevolg dat ik niet meer durfde te rijden. Na lang uitstellen en er als een berg tegenop zien, dan toch eindelijk een afspraak gemaakt bij Cees. Al snel daarna kon ik starten met de opfriscursus. En wauw, wat heeft dat mij geholpen. Cees is een hele geduldige rijinstructeur die je altijd op je gemak stelt. Fouten maken is niet erg en boos zal hij zeker niet worden. We hebben rustig alles doorgenomen  en stapje voor stapje ging het beter. Cees heeft mij het vertrouwen in het autorijden teruggegeven terwijl ik het absoluut niet meer voor me zag om in een auto te rijden!
Groetjes,
Julia

5 sterren Daniel van Brandenburg ( Lobith )
Ik vind Verkeersschool Cees Vendrik een geweldige rijschool. Ik heb er een toptijd gehad en er is mij ook op een goede manier autorijden geleerd. Cees is een gezellige goede instructeur. Hij heeft geduld met je en probeert feedback altijd zo positief mogelijk over te brengen. Toch blijft hij eerlijk als hij denkt dat je ergens nog niet klaar voor bent zal hij dit ook duidelijk aangeven. In de auto is Cees altijd in voor een leuk gesprek en het is nooit saai. Cees is ook flexibel. De regel is een dag van te voren afmelden. Maar ook als het iets korter dag gebeurt zolang het redelijk blijft is geen probleem. Ook voor mensen met minder geld is Cees een enorm goede optie. Cees is de enige die het mij mogelijk maakte om mijn rijbewijs te kunnen betalen omdat hij de optie geeft om het in zoveel termijnen als je wil te betalen; maar wel in overleg met Cees. Zolang je het netjes elke maand betaald is Cees heel makkelijk in de regeling en heeft ook begrip voor je situatie. Al met al heb ik een geweldige tijd met leuke lessen gehad bij Cees en ik kan zeggen dat ik 100% tevreden ben over Verkeersschool Cees Vendrik. En raad ook iedereen aan bij hem te gaan lessen.

5 sterrenSanne Scherff ( Arnhem )

Hai Cees hier mijn recentie;

Ik heb heel wat verschillende instructeurs gehad, en ik was blij dat ik uiteindelijk bij Cees terecht ben gekomen. Cees heeft mij geholpen om de puntjes op de ï te zetten en er voor te zorgen dat ik uiteindelijk mijn rijbewijs heb behaald. Cees is erg geduldig en erg flexibel, ook is het altijd gezellig. Als er iets minder goed gaat weet Cees dit op een goede manier te vertellen en uit te leggen hoe je het beter kan doen. Wat ik ook erg fijn vond is dat ik niemand op hoefde te halen en ook niemand weg te brengen zodat alle tijd echt aan mij werd besteed.
Bedankt voor alles Cees!

5 sterrenCharlotte Bruel ( Arnhem )

Cees is flexibel met het plannen van lessen en zal jou als leerling altijd op de eerste plek hebben staan. Het is fijn dat je niemand hoeft op te halen of thuis te brengen, waardoor je de volle 1.5 uur les hebt. De lessen zijn gezellig en leerzaam, en Cees is mega geduldig en zal nooit boos op je worden als je een fout(je) maakt! Hij past de lessen aan, aan wat jij nodig hebt en je kan altijd aangeven als je iets nog extra wil oefenen. Alles wordt uitgebreid uitgelegd en geoefend waardoor je op je examen niet voor verassingen komt te staan.

Ik heb met veel plezier bij Cees gereden en kan het aan iedereen aanraden!


5 sterrenAlex ( Duiven )

Bijna een maand geleden mijn rijbewijs gehaald. Ben zeer tevreden over de lessen die ik heb gehad bij Cees. Hij gaf mij duidelijk aan wat ik kon verwachten en wat hij van mij verwachtte. Hij heeft ook veel geduld gehad ivm het behalen van mijn theorie. Ondanks alles bleef hij het vertrouwen in mij houden. Een echte aanrader als rijinstructeur. 5 sterren van mij!!


Robert ( Arnhem )

Hierbij mijn recensie:

Ik heb met heel veel plezier gelest bij Cees Vendrik.
Naast het geduld en de zeer prettige manier van lesgeven is Cees iemand met een vlotte babbel en gezonde dosis humor.
Cees is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt.

Voor iedere uitdaging op de weg heeft hij de juiste tips waardoor je dit snel onder de knie krijgt.
Ik raad rijschool Arnhem Cees Vendrik dan ook zeker bij iedereen aan die met veel vertrouwen de weg op wil.Cees, bedankt voor de leuke tijd en heel veel succes toegewenst met je rijschool!Groet,
Robert 🙂

Marieke ( Arnhem )

Hallo Cees,

Zoals beloofd tref je hierbij mijn recensie.

Cees Vendrik: Een aanrader! Waarom?

Na lange tijd niet meer gereden te hebben viel mijn oog op de site van Cees.

Zijn duidelijke en laagdrempelige uitleg m.b.t. het volgen van een opfriscursus sprak mij meteen aan.

Door je vriendelijke en rustige houding, met persoonlijke aandacht, durfde ik zonder angst weer de weg op.

Cees, dankjewel voor je professionele manier van werken, waarbij ik ook veel nieuws geleerd heb!

Groetjes, Marieke


Thijmen Schouten ( Arnhem )

Ik heb oprecht een leuke en gezellige tijd gehad met Cees in de auto. Cees slaagt er volledig in om een ontspannen en fijne sfeer te creëren waardoor ik op een leuke manier heb leren autorijden. Ook  legt hij dingen rustig en duidelijk uit en geeft hij je de ruimte om fouten te maken. Als een groot voordeel van rijden bij Cees heb ik ervaren dat je niet andere leerlingen op hoeft te halen of weg hoeft te brengen waardoor je de volle les efficiënt  bezig kan zijn met wat jij nodig hebt. Als laatste heb ik het heel prettig gevonden dat Cees echt in het belang van de leerling denkt en ook flexibel is met het plannen van lessen. Rijden bij Cees kan ik iedereen aanraden!


Manouk Thiecken ( Giesbeek )

Hooi Cees:),

Ow ik heb je ook gedeeld!

Hier komt de recensie dan;

Nadat ik 3 jaar geen rijles meer heb gehad, ben ik bij Cees weer gestart. In het begin wat onzeker omdat het een lange tijd geleden was, maar al snel kwam het vertrouwen weer terug. Het unieke van Cees is dat hij een plan heeft. Een plan om jou stap voor stap elke handeling aan te leren. Hij zorgt dat je elk onderdeel goed beheerst. Daarnaast door zijn passie van het vak geeft hij dat ene extraatje. Cees zou er namelijk alles aan doen om jou te laten slagen! Hij weet wat die doet, is geduldig, legt alles rustig en duidelijk uit en is erg flexibel. Hij is niet alleen goed is zijn werk want het is bij Cees ook nog eens erg gezellig, dit zorgt ervoor dat je elke keer weer met plezier zijn lessen volgt. Ik wil Cees bedanken voor als zijn gezellige en leerzame lessen en voor het in 1 keer slagen voor mijn rijbewijs, maar vooral voor de vrijheid die ik daardoor heb gekregen!
Ik zal iedereen aanraden om bij jou te lessen!
Groetjes Manouk

Walter ( Velp Gld )

“Nadat ik vier jaar geleden mijn rijbewijs heb gehaald, bleef de noodzaak om auto te rijden uit. Op een zeker moment merkte ik dat ik echt niet meer achter het stuur durfde, uit angst het rijden volledig te hebben verleerd. Totdat ik voor mijn werk ineens op korte termijn toch weer moest kunnen rijden. Ik moest zo snel mogelijk een opfriscursus regelen en kwam als snel bij Cees uit. Met flinke tegenzin een mail gestuurd en binnen tien minuten belde Cees terug: ik kon direct de volgende dag starten. Al snel kwam het vertrouwen weer terug en ik ging het zelfs weer leuk vinden. Cees praat je door de les heen, waardoor de tijd omvliegt, en is bijzonder geduldig. Alle belangrijke facetten van het autorijden werden in de opfriscursus systematisch herhaald, waardoor ik nu weer de snelweg op durf, maar ook heel smalle straatjes in kan rijden. Al met al een heel positieve ervaring!”

Uiteraard mag je er vijf sterren bij plaatsen!

Succes verder met het lesgeven!

Groet,

Walter


Maartje ( Arnhem )

Vanmorgen parkeerde ik mijn auto op de oprit voor mijn huis. Mijn EIGEN auto… ik kan het nog steeds niet geloven. Mijn laatste les zit erop! Wat een goed gevoel is dit. Ik kán dit gewoon!

Een paar maanden geleden was ik er nog heilig van overtuigd dat ik die ene persoon was waar het niet bij ging lukken om ooit weer zelfstandig de weg op te kunnen. Sterker nog, ik begon al te panieken als ik alleen maar dácht aan autorijden.
8 jaar lang heb ik het uitgesteld om het weer op te pakken. 8 jaar lang klooien met kleine kinderen op de fiets door de regen, het OV, meerijden met anderen, smoesjes bedenken… en ineens was ik dat zo zat.
Ik maakte een afspraak met Cees voor een intake (waar ik natuurlijk direct spijt van had).
Hoe bang ik daarvoor was, kan ik het beste vergelijken met tegen iemand met hoogtevrees zeggen: We gaan van de Euromast abseilen, leuk hè!

En eerlijk, het heeft me, vooral in het begin, ontzettend veel energie en doorzettingsvermogen gekost. Kapot was ik na een les. Maar ik maakte toch die nieuwe afspraak, en nog 1, en nog 1…
En verrek, ineens kwam daar het besef dat ik misschien toch niet de Allerslechtste chauffeur van Nederland was.
Ik weet nu nog steeds niet precies hoe hij het nou doet, maar Cees heeft stapje voor stapje mijn zelfvertrouwen op weten te bouwen.
Een van de belangrijkste dingen die hij mij verder heeft geleerd is dat fouten maken mag, en dat je je niks moet aantrekken van wat anderen daarvan denken. Want dat belemmerde mij heel erg.
Iedereen die dit leest en nog twijfelt: doe het gewoon. Als ik het kan, kan jij het zeker.
Cees, ik ben je heel dankbaar. En nu ga ik mijn dochter naar zwemles brengen. Met, jawel, de auto!

Maartje


Tim ( Arnhem )

Aan Kees met een C heb ik het te danken dat ik geen smoezen over milieuvriendelijk zijn en “in de trein kun je lekker werken” hoef te maken, als iemand mij vraagt of ik op mijn 32 een rijbewijs heb. Met gepaste trots kan ik zeggen dat er niemand langer les heeft gehad dan ik. Had ik een andere leraar gehad dan Cees zat ik nu waarschijnlijk nog steeds in de bus. Cees is goudeerlijk, flexibel, scheert niet iedere leerling over 1 kam, is vrolijk en houd van zijn werk. Je kunt ook direct en eerlijk zijn over wat je wel of niet prettig vind aan een les en neemt de tijd om iets net zo lang te herhalen of anders te doen tot dat je het snapt of kunt. Les van Cees is dus awsome.

Tim


Roy Ooms ( Nijmegen )

“Cees is zeer gepassioneerd in zijn werk en gebruikt zijn kennis en praktische ervaring om je zo goed mogelijk te leren autorijden. Hierbij vond ik het erg prettig dat Cees inspeelt op je eigen persoonlijke vooruitgang waardoor je rustig kunt wennen aan de auto, het rijden en het kijken. Tijdens de rijlessen was Cees zeker niet te beroerd om een gezellig praatje met je te maken en was er altijd wel wat te lachen. Buiten de rijlessen om was Cees altijd begripvol bij overmacht of andere persoonlijke omstandigheden en probeerde je zo goed mogelijk tegemoet te komen. Dit alles deed hij zonder er erkenning voor te vragen. Om deze redenen kan ik met vol enthousiasme Cees Vendrik aanbevelen als verkeersschool en geloof ik dat hij elke leerling op (de) weg kan helpen.”


  Karen ( Arnhem )

Door het lezen van de ervaringen van oud leerlingen op de website van Cees en het telefonisch gesprek met Cees, wist ik dat dat ik bij zijn verkeersschool een opfriscursus wilde volgen.

Nu, na 15 jaar niet meer gereden te hebben, zit ik vol zelfvertrouwen achter het stuur van mijn eigen auto! Hij is geduldig, betrouwbaar en heeft een fijne lesmethode om je zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Cees heeft een vlotte babbel wat de lessen nog extra leuk maakte. Cees bedankt voor alles.


  Tirza Kool ( Velp Gld )

Cees is een eerlijke en betrouwbare rijinstructeur met oneindig veel geduld. De lessen zijn gezellig, duidelijk en opbouwend. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden, omdat Cees je echt leert autorijden op een rustige en deskundige manier. Ik ben zeer tevreden en dankbaar voor wat Cees mij heeft geleerd.

Groetjes,
Tirza


  Shan Shan ( Velp Gld )

Hierbij alvast een review voor op je website:
Ik heb 5 jaar mijn rijbewijs. Toch durfde ik niet meer te rijden wegens gebrek aan zelfvertrouwen en ervaring. Met de opfriscursus heeft Cees mij met zijn ervaring en geduld weer de weg op geholpen. De kleine trucjes die ik leerde, geeft mij houvast tijdens het rijden. Ik ben zo blij dat ik weer de auto in durf te stappen zonder zenuwen!

Groetjes Shan Shan


Floor ( Arnhem )

Via Dick Joosten kwam ik bij Cees terecht. Door Cees ben ik gaan leren auto rijden en voelde mij altijd op mijn gemak. Een foutje maken is menselijk en Cees kan daar goed mee omgaan. Ik heb ontzettend veel punten geleerd die mij hebben geholpen tijdens mijn examen maar die mij vast ook zullen helpen in de toekomst. Met Cees zit je goed.

Bedankt voor de tips Cees. Ga me er aan houden!
Met vriendelijke groet,
Floor


Baukje ( Arnhem )

Ik heb bij Cees een opfriscursus gevolgd na meer dan 20 jaar niet gereden te hebben, en ik wou dat ik dat jaren eerder had gedaan. Cees begeleidt je van je niet eens meer kunnen voorstellen dat je ooit nog achter het stuur plaats zult nemen naar zelfvertrouwen en plezier in het rijden. Hij dat doet rustig, geduldig en op een vanzelfsprekende manier, legt alles van tevoren uit met behulp van verhelderende situatietekeningen en herhaalt net zo vaak als je nodig hebt, zonder geïrriteerd te raken. Verkeersschool Cees Vendrik is de beste keus als je lang niet hebt gereden, faalangstig bent of minder fijne ervaringen hebt gehad met andere rijinstructeurs.


Jude (Arnhem )

Thank you sincerely, Cees!
I really enjoyed my lessons and you did a great job.

Here is my endorsement of your services: “Cees gave me refresher lessons after a long period of no driving, including excellent parking tuition.  His English was fantastic, and Cees even sourced an English-language Netherlands driving regulations book for me to familiarise myself with local rules. I thoroughly recommend Verkeersschool Cees Vendrik for improving your driving skills.”


Dagmar ( Arnhem )

Vorig jaar 5 opfrislessen gehad bij Cees. 6 jaar niet gereden vanwege een klein ongeluk en bang. Cees heeft me geweldig geholpen! Hij stelt je op het gemak en raakt nooit geirriteerd. Ik rij nu weer met plezier! en ook leuk. Ik had iemand aangeraden om bij Cees te gaan lessen en dat doet ze nu ook. Cees heeft mij afgelopen zaterdag een bloemetje gebracht. Ontzettend attent! Ga zo door Cees.

Groetjes DagmarMarijke ( Arnhem )

Via Dick Joosten ben ik bij Cees terecht gekomen. Na wat mindere ervaringen te hebben gehad met rijlessen, kreeg ik van Cees super lessen.
Cees is ontzettend geduldig en legt je alles rustig uit. Ook als dit 3 keer moet.
Zonder dat je het doorhebt bouwt hij je zelfvertrouwen op.
Zeker mensen met faalangst raad ik aan om bij Cees te gaan lessen.
Cees, super bedankt voor je flexibiliteit in je inspanningen! Ik ben je erg dankbaar.

Groetjes,

Marijke


Jennifer ( Arnhem )

Ik ben via via bij Cees terecht gekomen, want ik was op zoek naar een rijschool. Cees werd aangeraden, omdat hij rustig en geduldig is wanneer hij les geeft. Hier kan ik mij helemaal bij aansluiten na mijn rijlessen die ik bij Cees heb gevolgd. Cees is een fijne rij-instructeur. Hij is geduldig  en neemt de tijd voor je. Door humor en laagdrempeligheid wordt een veilige leeromgeving gecreëerd om fouten te maken en daarvan te leren. Je krijgt goede feedback en met een dosis humor is elke rijles weer een plezier om achter het stuur te kruipen. Je leert autorijden op je eigen tempo en maakt het je eigen. Je zelfvertrouwen achter het stuur neemt alleen maar toe door deze manier van lesgeven. Ik raad Cees dus ook zeker aan. Vooral als je opzoek bent naar een rij-instructeur die volledig gefocust is op jouw leerproces en op basis daarvan de lessen opbouwt en je met plezier laat autorijden. Na gelest te hebben bij Rijschool Cees Vendrik kun je na het behalen van je rijbewijs met plezier, zelfstandigheid en vol zelfvertrouwen de weg op.

Jennifer.


Melissa ( Arnhem )

Review voor Cees
Gezelligheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid, geduld en goede feedback zijn de woorden waarbij ik denk aan Cees als rijinstructeur. Ik heb mijn rijlessen ervaren als leerzame momenten waarin Cees mij liet nadenken over waarom ik welke keuzes maak op de weg. Dit gaf mij inzicht in het verkeer. Hij geeft handige tips bij de bijzondere manoeuvres waardoor ik ze heel makkelijk onder de knie heb gekregen. Cees houdt rekening met waar ik sta als leerling en sluit aan bij wat ik nodig had.  Ik beveel deze rijschool daarom ook van harte aan.
Cees, Bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Ik wens je veel succes met je rijschool zodat je nog veel leerlingen mag laten slagen voor hun rijbewijs.

Groetjes Melissa


Anke ( Arnhem )

Beste Cees,

Dit keer geen nieuwe afspraak maar een recensie.

Als je heel lang niet gereden hebt en je wilt de weg weer op, dan ben je bij rijschool Cees Vendrik aan het goede adres.
Cees is accuraat, betrouwbaar, geduldig en duidelijk.
Ook weet hij een ontspannen sfeer te scheppen.
Na ruim 37 jaar niet rijden, heb ik dankzij zijn lesmethode weer het zelfvertrouwen verkregen om te rijden! Cees ik hoop, dat je hiermee uit de voeten kunt.
Een hartelijke groet van
Anke


Marleen Derks ( Renkum )

Mocht je nog een goede rijschool zoeken. Als je dit leest, ben je op de goede site daarvoor. Ik kan je vertellen hoe goed je leert autorijden, hoe super fijn Cees alles uitlegd over de auto, de wegen en het verkeer. Over hoe rustig hij blijft en hoe geduldig hij is om alles nog eens en nog eens uit te leggen en dat hij dit ook met passie blijft doen, nog eens en nog eens totdat je het snapt. Dat zou ik je kunnen vertellen en dat is nog waar ook! Maar, wat ik misschien nog wel het meest bijzondere vind is het volgende. De meeste mensen die ik hoor over rijlessen, vertellen dat het in het begin heel leuk is (en heel spannend, als ik voor mijzelf spreek), maar dat het op een gegeven moment wel genoeg geweest is met de lessen en dat ze er niet zoveel zin meer in hebben. Zoals je misschien wel kunt raden hebben zij geen les gehad van Cees Vendrik. Cees zorgt er namelijk voor dat rijden leuk blijft, hij kletst zo de les vol en tegelijkertijd krijg je allerlei tips, trucs en nieuwe inzichten voor het autorijden en voor je het weet is de les alweer voorbij. En als er iets is wat ik weet over leren is dat je het beste leert als je er plezier in hebt. Dus wil je het autorijden goed aangeleerd krijgen en het leuk blijven vinden, dan weet je wat je te doen staat.

Groetjes Marleen


June ( Arnhem )

Via Dick Joosten ben ik terecht gekomen bij Cees Vendrik. Mijn lessen bij Cees heb ik als erg positief ervaren. Cees heeft veel geduld in de auto en gaf altijd een duidelijke en rustige uitleg. Cees maakt gebruik van een App waarin de lessen worden gepland, je voortgang word bijgehouden en je kunt zien hoe ver je bent met je pakket. Dit is ontzettend handig want je hebt het altijd bij de hand. Cees is ook erg flexibel, als je ergens aan het einde van de les afgezet moet worden is dat geen probleem. Door de goede lessen van Cees ben ik dan ook in één keer geslaagd! Cees, bedankt voor de leerzame tijd in de auto.  
Groetjes June


Brechtje ( Westervoort )

Ik heb met veel plezier bij Cees rijlessen gevolgd! Cees is voor zenuwachtige en faalangstige typjes zoals ik een echte aanrader! Altijd rustig en vriendelijk, en het belangrijkste: eindeloos geduld. Nu ik mijn rijbewijs heb merk ik ook dat ik heel veel heb aan zijn tips en trucs, bijvoorbeeld bij het inparkeren. Ik zou Cees aan iedereen aanbevelen, ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald!


Saskia ( Arnhem )

Ik heb bij Cees een opfriscurcus gevolgd. Ik had namelijk al wel een rijbewijs, maar ik had al 7 jaar niet meer gereden en durfde niet in de auto te stappen die sinds kort voor de deur stond.
De website van Cees Vendrik sprak mij erg aan en ik herkende mijzelf in een aantal omschrijvingen die Cees bij de opfriscursus omschreef. Cees heeft mij weer het vertrouwen teruggegeven. Elke les hebben we iets anders geoefend; snelweg, rotondes, bijzondere verrichtingen, zelf een stukje de weg vinden. Cees was altijd vrolijk en rustig en had veel geduld. Zelfs bij de hellingproef, waarbij ik de motor steeds maar weer liet afslaan, herhaalde hij telkens rustig weer wat ik moest doen en probeerde verschillende methodes. Het beste wat ik van Cees heb geleerd is; de tijd nemen, op tijd terugschakelen, zodra het kan richting aangeven, en ver vooruit kijken, dat geeft veel meer rust. De laatste les was in mijn eigen auto en aan het einde zei Cees; ik zou zo bij je in de auto stappen en naar Rotterdam, Utrecht ofzo meerijden. Dat was echt een mooi compliment en ik heb zelf ook het vertrouwen dat het rijden nu wel weer gaat lukken (zelfs die hellingproef). Cees, heel erg bedankt voor de fijne lessen en je geduld.


Seline Teunissen ( Loo )
Lessen bij Cees was altijd erg gezellig en super leerzaam. Hierdoor vloog de tijd voorbij. Cees is een leraar die alles rustig aanpakt en jou rustig de tijd geeft om het jezelf te kunnen maken. Ook geeft Cees je complimenten als je iets goed doet, of hoe je het de volgende keer beter kunt doen. Dit is fijn om te horen. De handige trucjes die hij soms gaf bij bepaalde oefeningen zal ik ook nooit vergeten en zeker blijven toepassen. Verder heb ik altijd heel veel plezier gehad in het autorijlessen en zal ik Cees Vendrik ook aan iedereen aanbevelen.
Cees, nogmaals bedankt voor alle lessen!

Groetjes Seline.


Yvon ( Arnhem )
Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik nooit meer auto durven rijden. Om toch weer mobieler te kunnen zijn, ben ik de opfrislessen van Cees gaan volgen en dit is mij zeer goed bevallen. Was ik maar tien jaar eerder naar Cees gegaan! Dankzij Cees durf ik nu weer de weg op en aan het verkeer deel te nemen. Cees is ontzettend rustig, legt van alles uit en wordt niet boos als ik na de tiende keer weer dezelfde fout maakte. Hij is zeer vakbekwaam, heeft me zelfvertrouwen gegeven en me geleerd met de auto om te gaan. Hij geeft veel tips en wat ik erg leuk vond: hij heeft voor iedere verrichting wel een oefenplaats ergens in of rondom de stad. Daarnaast waren de lessen ook altijd gezellig. Cees vertelt veel en is onderhoudend, waardoor de angst op de achtergrond raakt en het rijden iets vanzelfsprekends wordt. Cees is er echt 100% voor de leerling. Er is geen sprake van ander leerlingen ophalen of wegbrengen, of even ”snel” een boodschap doen. Wat ook prettig is, Cees is altijd (ruim) op tijd, is zeer flexibel bij het maken van afspraken en op ieder moment bereikbaar. Ik kan Cees dan ook van harte aanbevelen bij iedereen.                         Cees, nogmaals erg bedankt voor alles!


Sharon Ooms ( Nijmegen )

Ik was zelf erg bang om te rijden, en had al enkele lessen gehad bij een andere rij instructeur. Bij Cees begon ik eindelijk vertrouwen te krijgen in mijn eigen rijden. Als ik onzeker was, gaf Cees mij een goede peptalk en vertelde me wat er wél allemaal goed ging. Zijn les stijl past erg goed bij mij, het is gestructureerd en Cees geeft echt les op maat. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd, en hij geeft je echt ruimte om je eigen fouten te maken en in te zien. Ook heb ik veel gelachen met Cees, hij weet altijd wel handige nieuwe tips te vertellen, of leuke nieuwtjes. In ieder geval nooit een saaie les! Dankjewel Cees, voor je steun en de gezellige lessen!


Hanny ( Velp ( Gld )

Mijn rijervaring dateerde van ongeveer 15 jaar geleden. Om toch weer wat mobieler te zijn ben ik rijlessen gaan nemen bij Cees Vendrik. Gelukkig was ik wel in het bezit van een rijbewijs, gehaald in 1970, dus geen afrijstress. De lessen van Cees zijn mij heel goed bevallen. Hij is rustig en legt alles prima uit. Indien nodig wordt alles nog eens herhaald. Ik geloof niet dat hem iets teveel is. Wat ook een voordeel is dat je 1 1/2 uur les hebt en persoonlijk. Dus geen andere mensen eerst naar huis brengen. Ga nu weer vol zelfvertrouwen een auto’tje aanschaffen en genieten van het autorijden. Want autorijden is dank zij Cees weer leuk. Dank je wel Cees. Groet Hanny, Velp.


Sanna Wever ( Duiven )

Zonder dat ik het doorhad vlogen de rijlessen voorbij. Dit kwam voornamelijk omdat de lessen leuk waren, en Cees vrolijk doorkletst. Maar ook omdat Cees een goede leraar is, die je allemaal handige trucjes leert. Hij is zeer geduldig, geeft aan hoe je iets de volgende keer beter kunt doen en geeft complimenten als het goed gaat. Dit vond ik erg fijn en het gaf mij meer zelfvertrouwen waardoor ik plezier kreeg in de rijlessen. Daarom raad ik iedereen aan om bij Cees te gaan lessen.


Melissa (Arnhem)

Na bijna 8 jaar niet vaak meer auto gereden te hebben, besloot ik om een opfriscursus te volgen. En hier heb ik zeker geen spijt van gekregen.
Cees is erg rustig en geeft goede uitleg, hij neemt ruim de tijd voor je en legt alles duidelijk uit.
Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer met het volste vertrouwen achter het stuur durf  plaats te nemen.


Daniela ( Oosterbeek )

Het was een goed besluit om de opfriscursus bij Cees Vendrik te volgen.
Ik rij nu weer auto en dat na een pauze van tien jaar. Cees is een geduldige leraar, die goed uitleg geeft over alle regels in het verkeer en het graag nog eens voor je herhaalt. De eerste lessen waren heel vermoeiend voor mij omdat ik weer aan alles in het verkeer moest wennen. Wat was ik blij dat Cees naast me zat! Hij zorgde voor een ontspannen sfeer in de auto en zodoende kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Zijn aanpak om moeilijke rotondes en de snelweg vaker te oefenen werkte prima. Rijschool Cees Vendrik is een uitgesproken klantenvriendelijke rijschool. Cees is makkelijk bereikbaar, altijd op tijd en zette zich voor 100 procent voor mij in. Bedankt Cees!


Anke ( Arnhem )

Cees is een rustige en betrouwbare rijinstructeur. Hij kletst je onderweg de oren van het hoofd met allerlei weetjes en feitjes over verkeersregels en autorijden, maar ondertussen luistert hij bijzonder goed naar je vragen en opmerkingen. Daar doet hij ook echt wat mee, zodat je les op maat krijgt! Cees laat je leren van je fouten door je meteen te leren hoe je de situatie kunt oplossen. Hij geeft je daarmee het vertrouwen om zelfstandig de weg op te gaan.


Marga Van Rijswijk ( Arnhem )

Na bijna 18 jaar niet gereden te hebben besloot ik om een opfriscursus bij Cees te gaan volgen. Het was heel fijn dat ik snel een afspraak kon maken om een gratis intake-les van 2 uur te volgen. Het was best spannend om weer achter het stuur te zitten maar dankzij de rust van Cees kreeg ik al vrij snel weer vertrouwen. Ik ben zelfs diezelfde les al weer op de snelweg gaan rijden! Bij Cees mag je zelf inbrengen wat je graag wilt oefenen. Hij geeft handige tips en trucs en wat ik ook heel fijn vond was dat Cees altijd op tijd voor de deur staat, flexibel is en ruim de tijd voor de les neemt.


Marloes Te Grotenhuis ( Arnhem )

Een fijne en betrouwbare rijschool. De instructeur (Cees Vendrik) leert je op een prettige en rustige manier het autorijden. Je krijgt bij alle handelingen, die je in het verkeer tegen komt, een goede en duidelijke uitleg.
Dit helpt je de verkeerssituaties beter te begrijpen en goed in te schatten.

Ik ben super blij met de manier van les geven en kan verkeersschool Cees Vendrik iedereen aanraden.


Jaap Stavenuiter ( Arnhem )

Na ruim dertig jaar niet meer achter het stuur te hebben gezeten en met een rijbewijs dat twintig jaar verlopen was moest ik, gedwongen door omstandigheden toch weer gaan rijden. En, hoewel ik er erg tegenop zag, dankzij een opfiscursus bij Cees zit ik nu weer zonder zweethandjes achter het stuur. Cees maakt je rustig en met veel humor attent op de fouten die je maakt, op een manier die er voor zorgt dat je ze onthoudt en niet meer maakt. Het enige nadeel van een opfriscursus van Cees is dat je nooit meer zo achteloos op de fiets zit als vroeger, hoewel dat waarschijnlijk meer over mij zegt dan over Cees. Cees, hartstikke bedankt, je hebt me heel goed op weg geholpen. Ik kan (en ga) iedereen aanraden om bij jou te lessen of een opfriscursus te volgen!


Robert van Oorde ( Arnhem )

De lessen van Cees waren altijd zeer gezellig. Niet alleen was het een moment om naar uit te kijken van wegen de pret maar dat was het ook door de hoeveelheid die je leert in een les. Hij legt duidelijk uit waarom je iets moet doen en hoe je dat het beste aanpakt. Hij heeft duidelijk veel rijervaring en geeft hier veel aan door. Hij berijd je ook niet aleen voor op je examen maar hij zorgt er ook voor dat je praktische dingen leert die je later na je examen kunt gebruiken. Je kunt Cees hiernaast ook niet bang of boos krijgen met je rijgedrag. Als hij boos word moet je het wel heel erg bont gemaakt hebben. Ik heb veel gelachen met Cees en ik vind dat een van de beste punten. Cees heeft alleen soms een beetje de neiging om in herhaling te vallen maar dat is verwerpelijk. Ik raad Cees Vendrik aan iedereen aan omdat het een goede opleider is die waarmaakt wat hij verteld. En in de eerste keer slagen was ook geweldig! Kortom Cees is een uitzonderlijk goede Leraar met veel humor.


Monique van Meerten ( Oosterbeek )

15 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald maar ik had al jaren niet gereden en eigenlijk nooit met een zeker gevoel achter het stuur gezeten. Maar toen het door omstandigheden nodig was dat ik weer ging autorijden ben ik bij Cees een opfriscursus gaan volgen. Voor de proefles was ik doodzenuwachtig maar gelukkig voelde ik me gelijk op mijn gemak bij Cees. Hij had snel door waar mijn onzekerheid vandaan kwam en beloofde dat ik autorijden leuk zou gaan vinden. En dat is hem gelukt. Ik heb naar mijn idee voor het eerst echt les gehad in autorijden en heb zoveel geleerd in een korte tijd. En daarbij is Cees ook nog eens een keer leuk gezelschap dus dat is mooi meegenomen. Een ding vind ik alleen een beetje jammer en dat is dat ik 15 jaar geleden geen les heb gehad van Cees want dan had ik waarschijnlijk geen opfriscursus nodig gehad.


Eline van der Boog ( Arnhem )

De rijlessen bij Verkeersschool Cees Vendrik heb ik als erg plezierig ervaren. De flexibiliteit, humor, goede begeleiding en nuttige tips van Cees hebben ervoor gezorgd dat ik telkens met veel tevredenheid zijn rode auto in stapte. Met Cees is het nooit saai in de auto, hij heeft altijd wel iets te vertellen, of dit nu praktische tips zijn, diverse slogans (“bij geen gehoor: rechtdoor”), grapjes of nieuwtjes uit de media. Hierdoor had ik elke les wel weer wat geleerd! De flexibele planning vond ik ook erg fijn, omdat hij ondanks mijn wisselende studierooster toch elke week een plekje voor mij vond om te kunnen rijden. Dankzij Cees durf ik nu met een goed en veilig gevoel alleen de weg op te gaan.

Ik wil u nogmaals bedanken voor de prettige rijlessen en natuurlijk het behalen van mijn rijbewijs!


Ron Böing ( Hoorn ( NH ) / Rheden )

Cees is een goede en gezellige instructeur. Hij weet steeds goed in te schatten wanneer de leerling aan een volgende stap in het leerproces toe is en hij brengt commentaar op een prettige manier. Hij geeft bijvoorbeeld eerst de ruimte om zelf je fout te herkennen voordat hij je erop wijst. Door dit alles ligt er niet teveel druk op en blijft het leuk om bij hem in te stappen. Tijdens de lessen hangt er dan ook altijd een lekker ongedwongen sfeer in de auto (flauwe grapjes toegestaan).

Wat ik persoonlijk ook als heel groot pluspunt ervaren heb is dat hij lekker flexibel is in zijn planning. Zolang hij nog geen andere afspraken had was het zo nu en dan geen probleem om een een dag van te voren, op die onverwachte vrije middag, een rijles in te plannen.

En één ding vergeet ik zeker niet meer: “hoe meer je kijkt, hoe makkelijker je rijd”.


Marlisa Mol ( Duiven )

Rijden bij Cees is een gezellige gebeurtenis. Hij weet er elke keer weer een leuke les van te maken, mede door leuke opdrachten waardoor je op een leuke manier leert om te gaan met de auto. Natuurlijk is gezelligheid niet alles, maar Cees is gelukkig ook nog eens een vakbekwame man. Je kan met alle vragen bij hem terecht, en zelfs als hij het antwoord niet weet gaat hij voor je opzoek.

Ik zelf heb eerst ergens anders rijlessen gehad, de keus om naar Cees over te gaan was de beste keus die ik kon maken. Ondanks dat ik al vele lessen had gehad, heb ik bij Cees nog veel geleerd. Hierdoor heb ik ook in één keer mijn rijbewijs weten te behalen!

Als u dit leest en u twijfelt nog, neem dan gewoon een proefles met Cees, u kunt het immers altijd proberen toch?!


Stefan Melchers ( Oosterbeek )

Cees, een praktisch ingestelde vakman die uitstekend oog heeft voor zowel de leerling als de rijomgeving.
Zijn werkwijze laat zich kenmerken door rustige uitleg en tijdens de rijlessen is er de volledige ruimte om te leren in je eigen tempo.
Ik kan Cees van harte aanbevelen als rijinstructeur om je in een korte tijd veel te leren waardoor je met een prettig gevoel de weg opgaat.


Wieteke Meijer ( Arnhem / Dordrecht )

“De rijlessen bij Cees waren altijd erg leerzaam maar zeker ook gezellig.
Door zijn geduld en duidelijke uitleg heb ik een goede begeleiding gehad om vol vertrouwen zelfstandig auto te rijden. Op een passende manier wordt de leerstof aangeboden en ook wordt de theorie bij de lessen betrokken. Cees geeft veel tips die in de dagelijkse praktijk zijn toe te passen. Ook is Cees een persoon waarmee je een gezellig of een goed gesprek kan hebben.

Door zijn professionaliteit en ook zeker door zijn humor heb ik met veel plezier in zijn rode autootje gereden.”

Van mij krijg je vijf sterren. Nogmaals bedankt voor de rijlessen!


Susanne Lotstra ( Arnhem )

Ik heb met Cees een hele leuke en leerzame tijd in de auto gehad. Wat mij erg heeft geholpen is zijn geduld, duidelijke uitleg en humor tijdens de rijlessen. Hij geeft je de aandacht en professionaliteit die nodig is om de auto onder controle te krijgen, goed om je heen te leren kijken (erg belangrijk!) en met vertrouwen achter het stuur te zitten. Ik ga dankzij Cees met een goed gevoel de weg op!


Jelle Van Veen ( Velp (Gld.) / De Bilt )

Bij verkeersschool Cees Vendrik kreeg ik vanaf les 1 het vertrouwen om zonder enige ervaringen meteen zelfstandig op de weg te rijden. Elke les ging ik weer met plezier het rode wagentje van Cees in. Het was altijd gezellig in de auto, Cees bleef altijd rustig en zit vol met nuttige tips. Op een relaxte manier ben ik zo snel als mogelijk klaargestoomd voor het examen en voor het echte leven op de weg. Door zijn flexibiliteit, professionaliteit en gezelligheid een echte aanrader.


Joost Veenstra ( Arnhem )

Met Cees is het altijd plezierig rijden. Er wordt vrijwel nooit moeilijk gedaan en de mate van flexibiliteit heeft mij al vaak uit de brand geholpen. Op luchtige en vaak humoristische wijze word het autorijden je op een goed tempo bijgebracht.

Als je na de rijlessen nog niet in staat bent om goed te KIJKEN, dan kun je beter van de weg blijven!


Jesse Tuenter ( Arnhem )

Na een mislukte eerste poging bij een andere instructeur, wist ik bij Cees meteen waar ik aan toe was. Bij Cees in de auto voelde ik me snel op mijn gemak en was het niet erg om fouten te maken. Mede daarom heb ik mijn rijbewijs in één keer weten te halen. Ik kan iedereen aanraden lessen te nemen bij Cees!


Mandy Rothuizen ( Arnhem )

Cees is een rustige rijinstructeur die je duidelijk uitlegt hoe je de auto onder controle moet krijgen, en in het verkeer moet handelen (je kunt ook goed met hem lachen). Heb er met veel plezier mijn rijlessen gevolgd, en raad het iedereen aan.


Inge Boer.” ( Arnhem )

Ik heb de tijd van lessen bij Cees Vendrik als gezellig maar ook als een leerzame tijd ervaren. Dit komt doordat Cees de leerstof passend en opbouwend geeft, wat motiverend werkt.

Zijn werkwijze en begeleiding is niet alleen ondersteunend maar biedt ook vertrouwen. Ook geeft Cees duidelijk vorm aan theorie en het toepassen hiervan in de praktijk.

5 sterren Silke ( Arnhem )

Ha Cees

Bedankt voor de tips en trucs. En natuurlijk ook nogmaals bedankt voor de opfriscursus.

Hierbij mijn recensie:

‘Na twee jaar niet te hebben gereden, werd de drempel om de auto in te stappen voor mij steeds hoger. De opfriscursus bij Cees bracht me precies wat ik nodig had: weer vertrouwen en plezier krijgen in het rijden. De ontspannen sfeer en de gezelligheid in de auto droegen hier zeker aan bij! Cees komt bovendien zijn afspraken altijd na en was altijd ruim op tijd, een aanrader dus!’
Je mag er van mij 5 sterren bij zetten

Neem contact op

Wil je meer informatie over verkeersschool Cees Vendrik? Of wil je meer weten over het halen van jouw rijbewijs? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel direct 026 – 76 000 44.

Ga naar contact