Menu

Rijbewijs in termijnen betalen

Een rijbewijs duur? Door je rijbewijs in termijnen te betalen is het nu voor iedereen mogelijk om een rijbewijs te halen! Ook als je bijvoorbeeld nog studeert en op dit moment het totaalbedrag voor je rijbewijs nog niet bij elkaar hebt. Ben je dus op zoek naar een autorijschool in Arnhem waarbij je de rijlessen in termijnen kunt betalen, neem dan contact op met Cees Vendrik.

Voordelen rijbewijs in termijnen betalen

Je hebt verschillende voordelen bij Cees Vendrik als je je rijbewijs in termijnen betalen wil. Zo heb je de keuze uit het betalen van je rijbewijs in termijnen die jullie samen overeenkomen. In tegenstelling tot andere rijscholen, werkt Cees Vendrik niet samen met kredietinstellingen. Dat betekent dat je dus geen rente hoeft te betalen en je je ook niet druk hoeft te maken als je een negatieve BKR registratie hebt. Ook hoef je geen werkcontract te hebben om in termijnen te mogen betalen.

Eindbeslissing Cees Vendrik

In alle gevallen geldt dat Cees Vendrik bepaalt of je in termijnen kunt betalen bij hem. Neem daarom contact met hem op en samen kijken jullie dan naar de mogelijkheden. Als je in termijnen gaat betalen, wordt er een contract opgesteld. Dat is de zekerheid voor Verkeersschool Cees Vendrik dat de lessen worden betaald.

Praktijkexamen inplannen bij openstaand bedrag

Als je nog een openstaand bedrag hebt bij Cees Vendrik en je bent toe aan het praktijkexamen dan kun je met een gerust hart het praktijkexamen aanvragen. Je mag namelijk gewoon afrijden, ook als je nog niet het hele bedrag hebt betaald. Je krijgt een eindafrekening als je door het pakket heen bent. Daar kunnen we dan altijd nog over praten.

Samengevat alle voordelen voor je op een rij:

  • Betalen in termijnen die we samen in overleg bepalen: bijvoorbeeld in 3 / 5 / 7 of 9 termijnen.
  • Geen samenwerking met een kredietinstelling = geen rente betalen.
  • Betalen in termijnen ook mogelijk bij een negatieve BKR registratie.
  • Je hoeft geen (vast) contract te hebben om te kunnen betalen in termijnen.
  • Ook afrijden als je nog niet alles hebt afbetaald.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie over het betalen in termijnen van je rijbewijs.